Otso Gold Solmi Kaivosurakointisopimuksen Tuotannon Uudelleenkäynnistämiseksi Syyskuussa

Updated: Sep 13, 2021

Otso Gold Oy. ("Otso" tai "Yritys"), (TSX.V: OTSO) on solminut E Hartikainen Oy: n kanssa kaivosurakointisopimuksen ("Sopimus"). ('Hartikainen'). Sopimus kattaa kaikki kaivospalvelut Otson kultakaivoksella seuraavan kolmen vuoden aikana. Kaivostoiminnassa tarvittavia koneita on alettu mobilisoimaan paikalle jo ennen kaivostoiminnan alkamista ensi kuussa.


Brian Wesson totesi: ”Yhtiö on iloinen yhteistyöstä Hartikaisen kanssa Otson kultakaivoksella ja odottaa yhteistyötä. Kaivossopimuksen toteuttaminen on tärkeä virstanpylväs tuotannon alkamisessa ensi kuussa. ”


Hartikaisen toimitusjohtaja Arto Hartikainen totesi: ”Olemme erittäin tyytyväisiä Otso Gold Mine -yhteistyöhön ja aloitamme valmistelutyöt heti. Turvallisuus, laatu ja tuottavuus ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä Otson kultakaivoksella.


Tietoja Hartikaisesta

Hartikainen on yksi Suomen suurimmista kaivos- ja rakennusurakoitsijoista ja työllistää yli 460 henkilöä ympäri Suomea. 50 vuosikymmenen kokemus urakoinnista ja luottamus yhtiön toimintaan ovat mahdollistaneet merkittävän hankkeen toteuttamisen kansallisella tasolla. Osaava henkilöstö, vahvat ja vankat laitteet ja luotettavat kumppanuudet ovat avain yhtiön menestykseen. E. Hartikainen Oy toimii suomalaisissa kaivoksissa, joissa tuotanto toimii 24/7/365 yli 250 laitteella.


E. Hartikainen Oy tunnetaan yhtiön korkeasta laadusta ja tehokkaasta toiminnasta, joka optimoi asiakkaan tuotannon ja tuottavuuden turvallisella tavalla.


“Brian Wesson”

CEO

Otso Gold Corp.


655 views1 comment

Recent Posts

See All

Alla tiedote Otso Gold Oy:n yrityssaneerauksesta ja yhtiön nykyisestä rakenteesta. Toivottavasti voimme jatkaa yhteistyötä jatkossa vahvemmalta pohjalta. Otso Gold Oy jätti Oulun käräjäoikeudelle 3.12

Toivottavasti kulunut vuosi on ollut osaltasi antoisa. Pahoittelut, ettei meistä ole kuulunut juuri mitään kuluneen vuoden aikana. Olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että kaivos on saatu takaisin

Otso Gold Oy:llä (jatkossa ”Otso” tai ”yhtiö”) on ilo ja kunnia ilmoittaa Laivan kaivoksen uudelleenavaamisesta Raahessa, sekä tuotannon uudelleenkäynnistymisestä ja ensimmäisen kultaharkon valamisest